• Nazovite nas +385 (1) 884 8072

Postani partner

XPOS partneri1 Postani partner

Postani XPOS Partner

Trilixov moto “slušamo, razumijemo, isporučujemo” vidljiv je i u našem programu XPOS partner gdje prateći globalne trendove, zahtjeve naših korisnika i partnera uvodimo novitete. Pridružite nam se i postanite dio naše partnerske mreže, povećajte prihode, obogatite vlastitu ponudu našim rješenjima i uslugama.

Odaberite oblik partnerstva koji vam najviše odgovara:

XPOS partner_program Postani partner

Partner

Za tvrtke i/ili pojedince koji žele prodavati, održavati i davati podršku klijentima te širiti XPOS mrežu korisnika. Naši zastupnici dobivaju do 30% od ukupne prodaje svaki mjesec dok traje odnos s klijentomBrojni naši partneri prodajom XPOS-a su otvorili vrata i za davanje drugih usluga klijentu poput prodaje i održavanja hardware-a te usluga konzultacija.

XPOS preporuka_program Postani partner

Preporuka

Za konzultante, prodavače, knjigovođe koji žele putem preporuka ponuditi najbolje rješenje i zaraditi proviziju bez ikakvih obveza. Za svaku preporuku poslije završene prodaje jedne ili više licenci programa partner minimalno dobiva jednokratno 10% od cijene godišnjeg najma programa, ako se klijent odluči za godišnje plaćanje ili cjelokupni iznos od prvog mjeseca ako se klijent odluči za mjesečno plaćanje.

XPOS development_program Postani partner

Developer

Za sve koji žele povezati XPOS sa svojoj aplikacijom putem API-ja i time doći do novih funkcionalnosti i klijenata.
Predstavite nam svoju viziju i proizvod, bez obzira radilo se o malom ili velikom projektu, firmi ili pojedincu. Raduje nas svaki novi projekt na XPOS platformi sa kojim će naši zajednički klijenti biti još sretniji.
 

Što kao partner možete očekivati od nas?

 • Postanete li naš partner možete računati na sjajnu marketinšku i prodajnu podršku i razumijevanje s naše strane po pitanju svih aspekata suradnje.
 • Za sve XPOS partnere provodimo edukaciju o fiskalnim blagajnama te kontinuiranu edukaciju trenutnih i novih ažuriranja programa.
 • Na raspolaganju će vam biti svi promotivni i tehnički materijale kako biste još bolje komunicirali s klijentima.
 • Kontinuirano praćenje korisnika uz sustav koji prati greške i prije nego što korisnik primijeti istu, kontaktiramo ga da se ista ispravi.
 • Zajednički dogovor o novim planovima za osvajanje tržišta, novim mogućnostima programa i prilagodbom programa za određenu grupu korisnika za koju smatrate da je isplativa i osvojiva.
 • Cjelokupnu naplatu od korisnika možete kontrolirati i naplaćivati Vi, što znači da na svoj novac nikada ne čekate već mjesečno nama isplaćujete naš dio.
 • Ovisno o programu, u dogovoru sa svojim klijentom održavate ili nabavljate klijentu hardver i/ili program za fiskalizaciju, pomažete pri unosu artikala, definiranju proizvoda i provođenju edukacija.
 • Svi korisnici sa vašeg područja koji se jave direktno nama, proslijediti ćemo ih vama.

Već prodaješ program i želiš prebaciti postojeće klijente na XPOS sustav?

Javi se putem telefona +385 (1) 884 8072 ili putem kontakt forme kako bismo dogovorili najbolju opciju.

Postani XPOS partner već danas

Ako smo Vas uspjeli zainteresirati našom ponudom, kontaktirajte nas. Pošaljite nam svoje podatke te ćemo Vam poslati detalje suradnje i komercijalne uvjete.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaše prezime (obavezno)

  E-mail adresa: (obavezno)

  Kontakt broj: (obavezno)

  Predmet:

  Poruka:

  Uvjeti korištenja

  Podatke koje unesete u ovoj formi, Trilix d.o.o. će koristiti u svrhu kontaktiranja i pružanja zatraženih informacija. Trilix nikada i u ni u kojim uvjetima neće tražiti da u formi unosite podatke s Vaših kartica (web plaćanje) ili zaporke. Vaše podatke (ime, prezime i mail adresa) možemo dijeliti s drugim tvrtkama unutar Span grupe, kojoj sami pripadamo, jedino s ciljem pružanja što točnije informacije, te ih u druge svrhe nećemo koristiti. Za više detalja o načinima i rokovima čuvanja podataka pročitajte našu Politiku zaštite osobnih podataka. Za eventualna pitanja u svezi obrade podataka uvijek možete kontaktirati osobni.podaci@trilix.eu.