Podrška

XPOS 247support PodrškaPodrška korisnicima kao središnji dio tvrtke sudjeluje u svim poslovnim procesima pripreme, razvoja, testiranja i operativnog rada. To Trilixu omogućava kvalitetan nadzor i podržava dostupnost naših sustava i servisa u gotovo svakom trenutku (24×7) svaki dan u godini.

Trilix je certificiran prema međunarodnim standardima za upravljanje kvalitetom i informacijskom sigurnosti (ISO 9001:2008 i ISO 27001:2005).  Što znači da su svi poslovni procesi usklađeni s normama čime dokazujemo da upravljanje korisničkim informacijama i načinom rješavanja prijava, sve aktivnosti obavljamo prema najvišim standardima.

Ovo područje redovito popunjavamo informacijama na stranicama Česta pitanja koje će Vam pomoći u radu s XPOS sustavom, a trebate li žurno podršku s naše strane:

Kontaktirajte nas

Trilix podrška tu je za Vas 24/7 pozivom na broj +385 1 884 8077 ili putem donjeg obrasca

  Vaše ime (obavezno)

  Vaše prezime (obavezno)

  E-mail adresa: (obavezno)

  Kontakt broj: (obavezno)

  Predmet:

  Kako možemo pomoći?

  Uvjeti korištenja

  Podatke koje unesete u ovoj formi, Trilix d.o.o. će koristiti u svrhu kontaktiranja i pružanja zatraženih informacija. Trilix nikada i u ni u kojim uvjetima neće tražiti da u formi unosite podatke s Vaših kartica (web plaćanje) ili zaporke. Vaše podatke (ime, prezime i mail adresa) možemo dijeliti s drugim tvrtkama unutar Span grupe, kojoj sami pripadamo, jedino s ciljem pružanja što točnije informacije, te ih u druge svrhe nećemo koristiti. Za više detalja o načinima i rokovima čuvanja podataka pročitajte našu Politiku zaštite osobnih podataka. Za eventualna pitanja u svezi obrade podataka uvijek možete kontaktirati osobni.podaci@trilix.eu.