• Nazovite nas +385 (1) 884 8072

Podrška

XPOS 247support PodrškaPodrška korisnicima kao središnji dio tvrtke sudjeluje u svim poslovnim procesima pripreme, razvoja, testiranja i operativnog rada. To Trilixu omogućava kvalitetan nadzor i podržava dostupnost naših sustava i servisa u gotovo svakom trenutku (24×7) svaki dan u godini. Trilix je certificiran prema međunarodnim standardima za upravljanje kvalitetom i informacijskom sigurnosti (ISO 9001:2008 i ISO 27001:2005).  Što znači da su svi poslovni procesi usklađeni s normama čime dokazujemo da upravljanje korisničkim informacijama i načinom rješavanja prijava, sve aktivnosti obavljamo prema najvišim standardima.

Ovo područje redovito popunjavamo informacijama na stranicama Česta pitanja koje će Vam pomoći u radu s XPOS sustavom, a trebate li žurno podršku s naše strane:

Radno vrijeme:

Redovno radno vrijeme pon-pet od 06:00 do 20

Dežurstvo pon-pet od 20:00 do 06:00 odnosno vikendom i neradnim danima 00:00-24:00

– Preporuka poslati i poruku na support@trilix.eu –

Kako bi naše dežurstvo najbrže pomoglo korisnicima u hitnim situacijama, molimo vas da redovne pozive uputite u redovno vrijeme pon-pet 06:00-20:00. Tad ćemo odgovoriti i na sve pristigle e-mailove koji nisu bili hitni, a stigli su tijekom noći ili vikenda.

Kontakti

Trilix podrška tu je za Vas putem:

maila support@trilix.eu

telefona +385 1 884 8077

ili putem obrasca

  Vaše ime (obavezno)

  Vaše prezime (obavezno)

  E-mail adresa: (obavezno)

  Kontakt broj: (obavezno)

  Predmet:

  Kako možemo pomoći?

  Uvjeti korištenja

  Podatke koje unesete u ovoj formi, Trilix d.o.o. će koristiti u svrhu kontaktiranja i pružanja zatraženih informacija. Trilix nikada i u ni u kojim uvjetima neće tražiti da u formi unosite podatke s Vaših kartica (web plaćanje) ili zaporke. Vaše podatke (ime, prezime i mail adresa) možemo dijeliti s drugim tvrtkama unutar Span grupe, kojoj sami pripadamo, jedino s ciljem pružanja što točnije informacije, te ih u druge svrhe nećemo koristiti. Za više detalja o načinima i rokovima čuvanja podataka pročitajte našu Politiku zaštite osobnih podataka. Za eventualna pitanja u svezi obrade podataka uvijek možete kontaktirati osobni.podaci@trilix.eu.