• Nazovite nas +385 (1) 884 8072

Prihvati plaćanja

XPOS payments Prihvati plaćanja

Prihvati plaćana – Što niste znali o XPOS-u?

Uz XPOS fiskalnu blagajnu započnite s prodajom odmah i omogućite svojim kupcima plaćanje karticama i drugim načinima plaćanja!

Uz sve naše XPOS licence i uređaje koje imamo u ponudi ili koji zadovoljavaju minimalne tehničke zahtjev možete uključiti opciju integriranog prihvata plaćanja, bilo kartične naplate, bilo mobilnih aplikacija ili plaćanja kriptovalutama.

Kartična plaćanja

XPOS worldline Prihvati plaćanja

XPOS fiskalni sustav ima integrirano rješenje prihvata kartične naplate. To znači da se pri kreiranju računa na blagajni i odabirom metode plaćanje, iznos naplate automatski prenosi u aplikaciju za naplatu bez potrebe za dodatnim unosom iznosa. Korisnik samo prisloni karticu na uređaj i nakon što je transakcija odobrena ispisuje se račun s pripadajućim slipm.

U suradnji sa našim partnerom za prihvat kartica, Worldlineom, na XPOS-u omogućeno je plaćanje kartičnim brandovima Visa, Mastercard, Vpay, Maestro.  Korištenjem najnovije tehnologije, uz TapOnMobile (SoftPOS) svoj mobilni uređaj možete pretvoriti u blagajnu s prihvatom kartičnog plaćanja bez potrebe za nabavkom dodatnih uređaja. želite li klasični POS uređaj ili “unattended” kartične uređaje za samoposlužne uređaje, slobodno nas kontaktirajte za dodatne informacije.  

Omogućite Vašim klijentima razne načine plaćanja, povećajte svoj promet i privucite korisnike koji nemaju naviku imati gotovinu sa sobom.

 

Mobilna plaćanja

XPOS aircash-150x150 Prihvati plaćanja

XPOS keks_pay-150x150 Prihvati plaćanja

Uz našu integraciju s KEKS Pay i AirCash mobilnim aplikacijama za brzo slanje, prihvat i plaćanje svojim korisnicima omogućujemo brzu i široku paletu mogućnosti plaćanja koje nadilaze klasično gotovinsko i kartično plaćanje.

Jednostavno je: na računu se ispisuje QR kod koji Vaš gost skenira mobitelom te izvrši plaćanje jednim potezom prsta, bez naknade.

Nuđenjem što većeg broja načina plaćanja kupcima nudimo više slobode, a trgovcima da dođu do novih kupaca.

Plaćanje mobilnim aplikacijama kao što su KESK Pay i AirCash posebno je zanimljivo mini prodajnim mjestima koja zbog troškova nisu prihvatila plaćanje bankovnim karticama pa mobilnim aplikacijama žele ući u svijet negotovinskog plaćanja.

 

Naše rješenje namijenjeno je svima!

Ne vjerujete nam? Vrijeme je da se bolje upoznate s našim rješenjem, dogovorite prezentaciju i dopustite nam da Vas razuvjerimo. Ili već znate sve što trebate i želite ponudu? Udaljeni smo samo jedan klik od vas.