• Nazovite nas +385 (1) 884 8072

Fiskaliziranih računa

+1.800.000

Zadovoljnih korisnika

+500

Blagajni

+1.500

XPOS blagajna za sve djelatnosti

Naši paketi bazirani su na potrebama i specifičnostima poslovanja kako bismo osigurali najbolji omjer potrebnih funkcionalnosti i cijene, bez ugovorne obveze.

UNI

Licenca za sve djelatnosti, paušaliste, sezonce, taksiste, servisere, dostavljače, frizere, kozmetičare, štandove…

Ware

Licenca za sve vrste trgovina kao što su dućani, pekare i slični maloprodajni i uslužni objekti s potrebom skladišnog poslovanja.

RECA

Licenca za ugostiteljsku djelatnost kao što su kafići, restorani, pizzerije, bistroi, pečenjarnice i druge ugostiteljske objekte.

Razne opcije plaćanja

Osim gotovine XPOS podržava i prihvat kartičnog plaćanja, plaćanje mobilnim aplikacijama KEKS Pay, AirCash i Cripto , što je sve veći trend izbora odabira brojnih kupaca. .

Napredno izvještavanje

Automatizacija procesa obrade podataka i vizualizacija rezultata, čime se stvara podloga za kreiranje bolje poslovne strategije biznisa.

Integracije

Povezivanje vanjskih sustava i XPOS sustava za potrebe fiskalizacije prodaje na samoposlužnim uređajima ili web dućanima.

Naše rješenje namijenjeno je svima!

Ne vjerujete nam? Vrijeme je da se bolje upoznate s našim rješenjem, dogovorite prezentaciju i dopustite nam da Vas razuvjerimo. Ili već znate sve što trebate i želite ponudu? Udaljeni smo samo jedan klik od vas.

Novosti

Partneri

Trilixov moto "slušamo, razumijemo, isporučujemo" vidljiv je i u našem programu XPOS partner gdje prateći globalne trendove, zahtjeve naših korisnika i partnera uvodimo novitete. Pridružite nam se i postanite dio naše partnerske mreže, povećajte prihode, obogatite vlastitu ponudu našim rješenjima i uslugama.