• Nazovite nas +385 (1) 884 8072

Fiskaliziranih računa

+3.000.000

Zadovoljnih korisnika

+570

Blagajni

+1.950

Novosti

Naše rješenje namijenjeno je svima!

Ne vjerujete nam? Vrijeme je da se bolje upoznate s našim rješenjem, dogovorite prezentaciju i dopustite nam da Vas razuvjerimo. Ili već znate sve što trebate i želite ponudu? Udaljeni smo samo jedan klik od vas.

XPOS blagajna za sve djelatnosti

Naši paketi bazirani su na potrebama i specifičnostima poslovanja kako bismo osigurali najbolji omjer potrebnih funkcionalnosti i cijene, bez ugovorne obveze.

UNI

Licenca za sve djelatnosti, paušaliste, sezonce, taksiste, servisere, dostavljače, frizere, kozmetičare, štandove…

Ware

Licenca za sve vrste trgovina kao što su dućani, pekare i slični maloprodajni i uslužni objekti s potrebom skladišnog poslovanja.

RECA

Licenca za ugostiteljsku djelatnost kao što su kafići, restorani, pizzerije, bistroi, pečenjarnice i druge ugostiteljske objekte.

Razne opcije plaćanja

Osim gotovine XPOS podržava i prihvat kartičnog plaćanja, plaćanje mobilnim aplikacijama KEKS Pay, AirCash i Cripto , što je sve veći trend izbora odabira brojnih kupaca. .

Sve u jednom

Kako bi Vam naše rješenje bilo što pristupačnije, za Vas smo osmislili pakete da od Starta do Sve u jednom budete osigurani s najboljim rješenjem po najboljoj cijeni.

Integracije

Povezivanje vanjskih sustava i XPOS sustava za potrebe fiskalizacije prodaje na samoposlužnim uređajima ili web dućanima.

Partneri

Trilixov moto "slušamo, razumijemo, isporučujemo" vidljiv je i u našem programu XPOS partner gdje prateći globalne trendove, zahtjeve naših korisnika i partnera uvodimo novitete. Pridružite nam se i postanite dio naše partnerske mreže, povećajte prihode, obogatite vlastitu ponudu našim rješenjima i uslugama.

Naši korisnici

Što korisnici kažu o XPOS-u